Sonntag, 31. Juli 2011

Продюсер “Шерлока Холмса” візьметься за “Острів скарбів”

Продюсер

У лютому цього року англійська компанія Ecosse Films заявила про наміри піддати перезапуску фільм «Острів скарбів». Голлівуд не зміг пройти мимо і також збирається переробити класичний роман Роберта Льюїса Стівенсона. Автором конкуруючого проекту стане продюсер «Шерлока Холмса» Лайонел Уігрем, пише Кінопоіск.ру.

Відносно недавно Уігрем запустив у виробництво нову версію «Трьох мушкетерів» – цілком можливо, що за її постановку візьметься Даг Лайман. Тепер же продюсеру можна дати премію, як людині, більше всіх бажаючому осучаснити класику літератури.

Черговий «жертвою» уваги Уігрема став роман «Острів скарбів». Треба зазначити, що продюсерові спритно вдається випереджати конкурентів. Якщо ви пам'ятаєте, то деякий час тому була заявлена ​​версія «Шерлока Холмса» за участю Уілла Фаррелла і Саші Барона Коена – англійський комік повинен був зіграти знаменитого сищика, а роль доктора Ватсона призначалася його американському колезі. Однак Лайонел Уігрем і Гай Річі зняли свою версію швидше, а що в [...]

МИР НОВОСТЕЙ

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen